Verkkokurssit

Paljon taitoja pennuille!

Verkkokurssilla käydään lävitse kattavasti ja hauskasti pennun tai nuoren koiran taitoja tulevaa agilityuraa ajatellen. Toki monista taidoista on hyötyä koiralle arkielämässä ja muissakin harrastuksissa.

Kurssi kestää kahdeksan viikkoa. Kurssin osallistujat saavat viikoittain (perjantaisin) tehtäväpaketin, jossa on noin puolen tusinaa erilaista harjoitusta viikon ajalle. Tehtävät esitellään esimerkkivideoiden avulla. Harjoitukset on mahdollista tehdä kotona sisällä ja pihalla. Tarvitset innokkaan koiraoppilaan lisäksi pääsääntöiseti vain iloista mieltä ja mieleisen palkan pennullesi. Joissain harjoituksissa tarvitaan välineitä, jotka löytynevät useimmista talouksista ja ovat sovellettavissa käsillä olevien tarvikkeiden mukaan. Yksittäisissä harjoituksissa käytetään agilityn hyppysiivekkeitä ja agilityhyppyä.

Verkkokurssin toteutusta varten osallistujille perustetaan suljettu Facebook-ryhmä, jonka kautta materiaalit jaetaan. Materiaalit ovat kurssilaisten käytettävissä kaksi kuukautta kurssin päättymisen jälkeen. Kurssilaiset voivat ladata ryhmään videoita (noin viisi minuuttia videomateriaalia/viikko, lähetys ryhmään materiaalin julkaisua seuraavaan keskiviikkoon mennessä), joita kouluttaja kommentoi ja antaa vinkkejä jatkotreeniin. Keskustelu kurssilaisten kesken kouluttajan osallistuessa on erittäin suotavaa!

Verkkokurssille otetaan korkeintaan 20 oppilasta.

Hinta (sis. alv. 24 %) on 95 euroa.

Verkkokurssin toteutusta ei tällä hetkellä ole suunnitteilla.


HALUAISITKO OSTAA MATERIAALIT ILMAN VERKKOKURSSIA?
Kurssimateriaalit voi myös ostaa omaan käyttöönsä katsottavaksi kahdeksan viikon ajaksi hintaan 60 euroa (sis. alv. 24 %). Jos kiinnostuit, lähetä sähköpostia: teekoocoaching @ gmail.com!

 

 

 

 

fysiikkatreenit

Fysiikkatreenit ihmisille!

VOIMAA - NOPEUTTA - LIIKKUVUUTTA

Hikeä ja hyvinvointia!
Saat 8 viikon mittaisen tehokkaan ja hauskan treeniohjelman.
Kurssi alkaa joustavasti joka maanantai. Voit hypätä mukaan, kun sinulle sopii. 

Kurssi kestää kahdeksan viikkoa. Kurssin osallistujat saavat monipuolisen treenipaketin, jossa on noin 3-5 erilaista vaihtuvaa harjoitusta viikon ajalle. Treenit esitellään esimerkkivideoiden tai tekstien avulla. Harjoitukset on mahdollista tehdä kotona sisällä ja pihalla. Tarvitset lenkkikengät ja treenivaatteet. Joissain harjoituksissa tarvitaan välineitä, jotka löytynevät useimmista talouksista ja ovat sovellettavissa käsillä olevien tarvikkeiden mukaan. 

Verkkokurssin toteutusta varten osallistujille perustetaan suljettu Facebook-ryhmä, jonka kautta materiaalit jaetaan. Materiaalit ovat kurssilaisten käytettävissä kuusi kuukautta kurssin päättymisen jälkeen.

Hinta (sis. alv. 24 %) on 55 euroa.

Ilmoittautuminen

 

"Vahva suositus Tanjan fysiikkatreenikurssille! Kurssilla saa selkeät ohjeet ja harjoitukset on helppo toteuttaa arjessa.
Tanjan fysiikkatreenien myötä minusta tuli merkittävästi parempi liikkuja agilityssä, vaikka olin aiemminkin tehnyt fysiikkatreenejä, jotka oli suunniteltu agilityä silmällä pitäen. Kurssi oli muita kursseja kattavampi. Harjoituksissa keskitytään useaan osa-alueeseen, joita on tarpeen treenata, jotta radalla pystyy liikkumaan nopeammin ja tehokkaammin. Tulin selvästi nopeammaksi, ketterämmäksi, jaksoin treenit ja kisapäivät paremmin sekä palauduin nopeammin. Paremmasta palautumisesta oli todella iso hyöty varsinkin kilpailtaessa useammalla koiralla samassa luokassa! Kurssin sisällöstä huomaa, että Tanja on itse aktiivinen agilityohjaaja, koska kurssilla tehdään myös harjoituksia, joissa opitut taidot siirtyvät suoraan ratatilanteisiin.
Tanjan oppeja käytän jatkossakin, se on varma!" -Kirsi

 

 

 

Lähtökurssi

LÄHTÖKURSSI

Kurssin sisältö on veloituksetta löydettävissä facebook-ryhmästä:
https://www.facebook.com/groups/218493599266403/