Tanja Kurikka

Tanja on urheilija, joka nauttii valmentamisesta täydestä sydämestään. Agilityssä häntä kiehtoo lajin vaativuus ja fyysisyys. Tanjan valttina on radanluku, sovelluksest erilaisille koirakoille, koirien kouluttaminen ja liikkuminen. Tanja on opiskellut useamman vuoden eläinten käyttäytymistä ja kouluttamista ja janoaa aina uutta tietoa, olipa kyse sitten eläinten kouluttamisen uusimmista tutkimuksista tai  fysiikkavalmennuksesta.

Koirien hyvinvointi on aina tärkeintä Tanjalle ja mikään ei mene tämän asian edelle. Laaja harrastus- ja kilpailutausta tuo laajempaa näkökulmaa agilityvalmennukseen. Entinen huippu-urheilija kannustaa liikkumaan rohkeasti, eikä päästä treeneissään ketään helpolla. Tanjan mielestä agility on niin hauska harrastus, että sen harrastaminen kuuluu kaikille halukkaille. Olipa kyse sitten maailmanmestariksi haluavasta tai koiransa aktivoinnista ja yhdessä tekemisestä kiinnostuneesta koiraharrastajasta. Jokaisella saa olla omat tavoitteet, joita kohti harjoitella ja aivan kaikkia haluaa hän auttaa.

 

Tanja on luontainen valmentaja. Hän on valmentanut eri lajien urheilijoita ja harrastanut itse laajasti eri lajeja. Tanja haluaa, että hänen oppilaansa ymmärtävät, miksi jotakin tehdään, jotta he voivat soveltaa oppimaansa. Tanjan koulutusmetodit ovat yksilön huomioonottavia, kannustavia ja vaikka välillä ohjaajat laitetaan tiukoille, ei koskaan onnistumiset jää iloitsematta. Tanjan mielestä reeneissä pitää olla hauskaa sekä koiralla että ohjaajalla. Nimenomaan tässä järjestyksessä. 

 

Ole nopea, mutta älä kiirehdi. 
 – John Wooden