Maksu- ja peruutusehdot

Koulutustapahtumat muualla kuin Lempäälässä (Sport Dog Park hallilla) tai Kaarinassa (OMD Arenalla)

Koulutus voidaan peruuttaa kuluitta 28 vrk ennen koulutuksen alkua. Jos koulutus peruutetaan 14-27 vuorokautta ennen koulutuksen alkua, veloitetaan 50 % minimilaskutuksesta ja peruutuksen tapahtuessa alle 14 vrk ennen koulutuksen alkua, veloitetaan 100 % minimilaskutuksesta.

Koulutustapahtumat laskutetaan tapahtuman noin viikon sisällä tapahtuman toteuduttua. Maksuaika on pääsääntöisesti 14 vrk laskun kirjoittamispäivämäärästä.

Agilitykurssit Lempäälässä (Sport Dog Park hallilla) tai Kaarinassa (OMD Arenalla)

Kurssi-ilmoittautuminen voidaan peruuttaa ilmoittautumisajan loppuun mennessä. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen kurssille ilmoittautuminen on sitova. Osallistumismaksua ei palauteta osallistumisen peruuntuessa.

Kurssit laskutetaan ilmoittautumisajan päätyttyä ja kurssivahvistusten lähettämisen jälkeen ennen kurssien alkamista. Maksuaika on pääsääntöisesti 14 vrk laskun kirjoittamispäivämäärästä. Tästä poiketen kurssit voi maksaa 1-4 erässä niin erikseen sovittaessa. Erämaksusta täytyy sopia oma-aloitteisesti ja osallistujakohtaisesti kurssivahvistuksen vastaanottamisen jälkeen. Erämaksujen tapauksessa kaikkien maksuerien tulee olla maksettuna viimeistään yhden (1) kuukauden kuluttua kurssin päättymisestä.

Kurssivahvistuksen vastaanottamisen jälkeen kurssilainen voi myydä yksittäisiä kurssikertoja eteenpäin omatoimisesti esimerkiksi Facebookin TK-COACHING ryhmässä.

Yksityistunnit

Yksityistunti voidaan peruuttaa kuluitta 14 vrk ennen koulutuksen alkua. Jos koulutus peruutetaan 7-14 vuorokautta ennen koulutuksen alkua, veloitetaan 50 % hinnasta ja peruutuksen tapahtuessa alle 7 vrk ennen koulutuksen alkua, veloitetaan 100 % hinnasta.

Yksityistunnit laskutetaan noin viikon sisällä koulutuksen toteuduttua. Maksuaika on pääsääntöisesti 14 vrk laskun kirjoittamispäivämäärästä.

Yksityistunnin varaaja voi myydä yksityistuntinsa eteenpäin omatoimisesti esimerkiksi Facebookin TK-COACHING ryhmässä.

Muuta

Kurssien ja yksityistuntien maksamiseen voidaan käyttää Smartumin Liikunta- tai Liikunta- ja kultturiseteleitä tai Smartumin Saldon verkkomaksua. Ilmoitathan Smartumin käyttämisestä maksutapana kun saat vahvistuksen kurssipaikasta tai yksityistunnista, kiitos.