Kevättä

TK-Coaching Teamin uuden kouluttajan Juulia Savolaisen kurssit alkavat tuota pikaa maanantai-illoissa. Vireenhallintaa ja koulutuspelejä luvassa.
Kysynnän vuoksi olemme myös lisänneet koulutuspäiviä, jotta kaikille tulijoille olisi paikka tarjota.
Kesän valkuille toivon ison kentän treenejä, jotta vauhtia ja pitkiä estevälejäkin pääsemme treenaamaan. Kesän kurssien ilmo on auki www.tanjakurikka.fi/koulutukset

Koiralauma on hetkellisesti kaventunut, kun Bingo on kasvattajalla hoitamassa 7 pentuaan, suloisia vesseleitä ovat. Kovasti toki odotan, että saan Bingon takaisin kotiin ja kuntoutumaan pikkuhiljaa harrastustensa pariin.
Nanon kanssa olemme hieman joutuneet huilimaan, kun EO-karsinnoissa näytti, ettei koira ole oma itsensä. Onneksi mitään vakavaa ei ole löytynyt ja Nanokin kuntoutuu takaisin kentille. Kyy on hyvin hiljaksiltaan jatkanut kisaamistakin ja keväälle on suunnitelmissa muutama startti senkin kanssa.

Nykyinen tukikohta on löytynyt Tampereelta, josta ostimme pienen lomamökin, jossa elo koiralauman kanssa sujuu rauhakseltaan. Hyvät lenkkimaastot ja toisaalta palvelujen läheisyys tekevät paikasta kyllä meille juuri sopivan.

Auton kanssa oli hieman huolia, mutta nyt näyttää taas kesää kohti hyvältä ja reissujakin on tiedossa.

Hyvää ja aurinkoista kevättä kaikille!

 

Kuvat Toni Lahdensivu: