Kesäleiri

Viikonloppuna vietimme koiramaista kesäleiriä eri harrastuslajien merkeissä. Mukava vaihtaa maisemaa ja kokeilla jotain ihan muuta.

 

Perjantaina tottisteltiin Kivimäen Riitan koulutuksessa. Tottiskuvat Miikku Pietilä

 

Lauantaina pyörähdimme Nokialla näyttelyssä. Koko köörini on nyt saavuttanut sen verra näyttelymenestystä, ettei tarvitse toista kertaa mennä. Outille ja Virpille kiitoksia näyttelypreppauksista ja treeneistä. Virpille kiitos Nanon esittämisestä ja Kyyn trimmistä! Illalla kilistimme Nanon valiohakemuksille, jotka olivat näyttelytulosta vailla.

 

Leirin kruunasi sunnuntaina mahtava metsäpäivä jäljen ja esineruudun parissa. Kyy jäljesti ensimmäistä kertaa elämässään ja oli aivan super! Myös esineitä ruudusta löytyi. Bingon jäljestäessä piti melkein juosta perässä. Mahtavia oppeja Hanna Toivaselta, kiitos koulutuksesta!

Bingon esineruutu: https://www.youtube.com/watch?v=wan6Di_kYF4