Mieto tuoksu

Aamusella oli aikaisin lähtö ostamaan mun aika aikaista joululahjaa ittelleni. Päästin koirat pihalle ja kun kohta kömmin perässä ja olin lenkille viemässä laumaa, niin yksi puuttui. Bingo! Tuli häntä huudeltua kerran jos toisen ja lopulta kuului haukku. Bingo oli “pudonnut” lietekaivoon! Kaivo oli kuitenkin kohtalaisen täynnä ja sen verran pinta kuivahtanut, että oli vain jalat vajonneet sinne. Reunan yli kurottelemalla sain niskasta otteen ja napattua koiran ylös. Ihan mieto tuoksu!! Kuorrutin koiran shampoolla ja sitten uimaan. Koira ja omistaja voivat hyvin, kukaan ei loukkaantunut tapahtumassa. 

Susannan kanssa tetiin pieni päiväajelu ja haimme mun ihan omat agilityesteet! Vähänkö ihana, kun pitkäaikainen haave toteutui. 

Nyt lähden vielä pellolle traktorin kyytiin ajamaan vähän paaleja. “Tutustumme maalaiselämään” -jaksoni nro 103. 🙂

Viikonloppu on vapaa, koska karsinnat jäävät Nanon kanssa väliin. Nanolla halkesi hammas ja se piti poistaa. Kannustusjoukoissa olemme kuitenkin! Tsemppiä kaikille kisaajille!! Kumpa ensi vuonna saisimme olla mukana!

​​