Agilityn SM-kisoissa syötiin hyvin

Viikonloppu tuli retkeiltyä Lappeenrannassa, jossa agilityn SM-kisat järjestettiin tänä vuonna. Me lähdimme matkaan jo torstaina ja yövyimme melkein perillä Salpa-asemalla alle puolen tunnin matkan päässä kisapaikasta. Ihan sattumalta sinne asetuttiin ja aamulenkillä olikin ihmettelemistä, kun sota-aikaisia korsuja ja juoksuhautoja löytyi lenkin varrelta.
Nano aloitti hyvissä ajoin tankkauksen kisoihin hyvin tuhdisti, kun viiden kilon Natural Menu -pussi oli teurastettu. Oli jäänyt vessan ovi ilmeisesti minulta auki. Vessan, joka toimii siis myös säilytysvarastona erinäisille tavaroille. Tulin autolle ja katsoin, että Nano näyttää siltä, kuin sillä olisi ainakin 10 pentua tulossa. Rauhallista liikutusta pari päivää, niin suoli toimi ja Nanon vyötärö alkoi vähitellen löytyä. Kisattiin Nanon ja Bingon kanssa perjantaina iltakisoissa ja otettiin vähän pohjasta tuntumaa. Tosi tyytyväinen olen niihin ratoihin, vaikka pieni kauneusvirhe sieltä löytyi.
Lauantaina turisteiltiin ja seikkailtiin Hannan ja Tonin kanssa Lappeenrannassa jalkapatikalla. Koirat kävivät uimassa ja piipahdettiin kaupungilla. Päivän aikana Bingo oli avannut jääkaapin (unohdin kai hakasen laittaa kiinni siitäkin) ja syönyt pussillisen raakalihapullia ja erinäisiä muita ruokatarvikkeita. Näimpä Bingolla oli la-su yön vatsa ihan kuralla ja rampattiin kahden tunnin välein ulkona. Ei juurikaan ehtinyt REM-unia näkemään.
Sunnuntain karsintahypäri oli mukava ja Nanon kanssa onnistuttiin saamaan ihan kelpo suoritus ja päästiin finaaliin starttaamaan. Finaali vedettiin kaikki-tai-ei-mitään -meiningillä ja tällä kertaa ei ihan onnistuttu. Paljon viime aikoina treenattu puomi veti pidemmän korren putki-puomi-erottelussa. Myös ensimmäinen rima taisi tulla alas, mikä on epätyypillistä Nanolle. Toki finaalista jäi vähän hampaankoloon, mutta ensi vuonna sitten!

Nanon eväät

 

Uimareissulla. Kuva Toni Lahdensivu

Koiraparkki. Kuva Toni Lahdensivu

Retkellä. Kuva Toni Lahdensivu

 

Karsintahypäri: