Koditon

Lähes kolme viikkoa koditonna päättyi tänään! Autoon tuli pieni, tai aika iso, rengasrikko ja melkein kolme viikkoa kesti, että saatiin kärry kuntoon. Useimmat eivät menetä kotiaan, jos auto on korjaamolla, mutta meidän tapauksessamme näin kävi. Ihana Miikku majoitti meidät heidän vintille ja lainasi autonkin käyttöön, joten töihin pääsin ja koirien hoitokin järjestyi. Sata sydäntä ja miljoonasti kiitos!

Koirat pitivät vinttiasumisesta. Pari sohvaa, parisänky, tv (jonka avasin kerran!), jääkaappi, mikro, kahvinkeitin ja juokseva vesi wcssä. Aika luksusta oli! Mutta kyllä vähän tuli omia tavaroita ikävä, kun pakkasin kevyesti yhden yön kamat mukaan. Olikin vähän useampi yö. Aika vähällä sitä näköjään pärjää, varsinkin kun saa apua ja pesukonetta lainaan.

Ylellä käytiin Kieku-podcastiin haastattelussa kertoilemassa tästä meidän elämänmuutoksesta. Tämä vaan itsestä tuntuu niin tavallisen arkiselta, ettei enää osaa hätkähtää asian erikoisuutta.

Pihapiirin koiramäärä kasvoi yhdeksään, kun Miikku haki Ranskasta hurmaavan pennun “Kiusan”. Kiusan saan agilitylainaan ja kerran ollaan jo hallilla poikettu. Mahtava lapsonen.Nanolla oli syntymäpäivät ja Miikku nappasi ihanan synttärikuvan murusta. Miikku myös järjesti synttäritarjoilut sankarille ja loppulaumalle.


Nyt me ollaan kesälomalla, tosin matkalla Raaheen kouluttamaan pariksi päiväksi, mutta kalenterissa lukee kesäloma. SM-kisojen jälkeen paluu arkeen ja kesän koulutukset pyörähtävät käyntiin. Sitä ennen relataan ja reenataan omien rekkujen kanssa. Eihän tuo haittais, jos kelit vähän lämpenis, mut eipähän ole itikoita!