Terassi

Olipa kerran Berlingon vanha autohäkki ja tavaratilana ollut asuntoauton takatalli. Suunnitelma oli saada koirille lisätilaa ja mahdollisuus pitää takatallin ovi kesäkuumilla kokonaan auki ulos. Koirat saivat uuden oman terassin eli huoneen sängyn alta.

Pari päivää siinä meni rakennellessa. Takatallin tyhjennys turhasta tavarasta kevensi kuormaakin melko lailla. Miikku lahjoitti vanhan autonsa häkin, josta rälläköin ovet takatallin häkkiin. Auton sisältä sahattiin kulkuaukko terassille, joka on mahdollista sulkea talvella lämmön karkaamisen estämiseksi. Samalla levennettiin alinta porrasta, jotta koirien kulku terassille ja ylös sänkyyn helpottui. Kiitos ovesta ja rappusesta Ulvilaan. Ovi pysyy tarralla auki ja saa olla auki aina, kun koirilla on kulku terassille, eli käytännössä koko ajan. Kulkuaukkoon saa tarvittaessa verkko-oven. Mahtava terassi tuli. Kyy varsinkin viihtyy uudessa huoneessaan.  

​​​