Olipahan reissua

Melkoista reissaamista on viimeiset viikot olleet. Kaupunki on vaihtunut idästä länteen ja paikoillaan ei juuri ole ehtinyt olemaan.

Kipastiin koirien kanssa Lohjan kautta Kuopioon, sieltä Turkuun, Lempäälään, Tampereelle ja eilen palattiin reissusta Haukiputaalta.

Haukiputaalla Mikolla ja Marilla oli OMD Assistant coach koulutus, jonne startattiin Katin kanssa perjantaina yhdentoista aikaan. Mä koulutin pe illan vielä Lempäälässä ja Kati lopetteli Lohjalla vasta yhdeksän aikaan. Kati hurautti ensin Lempäälään, josta reissu alkoi. Olimme suunnitelleet, että ajamme Viitasaarelle yöksi ja aamulla jatkamme Haukiputaalle koulutukseen.

Illalla lähtö ei juurikaan venynyt ja pääsimme matkaan. Hieman alkoi väsy jo illalla painaa, mutta hyvien keskustelujen siivittämänä pääsimme Viitasaarelle ja nukkumaankin jo klo 3.00. Yöpaikaksi löytyi hengellisen seurakunnan rauhallinen parkkipaikka. 2,5 tuntia ehdittiin nukkumaan, kunnes kello herätti aamulla jatkamaan matkaa. Perillä tuli olla jo klo 10. Koirien nopea aamulenkki, pika-aamiainen ja matkaan. Pääsimme kuin pääsimmekin perille kymmeneksi, vaikka vielä viimeisillä kilometreillä ajoimme hiukan harhaan.

Haukiputaalla koulutus oli mielenkiintoinen ja löysin kyllä uusia tapoja kouluttaa ja nähdä asioita. Viikonlopun anti oli loistava, kiitos Mikolle, Marille ja Jennille. Assistant coach porukka on täynnä huikeita tyyppejä, joiden kanssa ei kyllä ole tylsää.

Vaikka ensimmäisenä päivänä tuntui vaikealta muistaa edes oma nimi, niin koulutuksen anti oli todella hyvä. Lauantaina uni tuli odottelematta ja sunnuntaina pitkien yöunien jälkeen alkoi jo näkökenttäkin kirkastua. Eilen vielä hurautimme takaisin, taas hyvien keskustelujen siivittämänä. Kiitos hereilläpidosta ja juttutuokioista myös Markolle!

Nyt auto käyntiin ja kohti Kaarinaa. Hyvää viikkoa!

Matkalla

 

Strike a pose!

 

Takaaleikkauksen ahaa!-elämys! Mari Kaplas <3

 

One thought on “Olipahan reissua

Comments are closed.