Upgrading

Sain entisessä työpaikassani työkaverilta lahjaksi kyltin, jossa luki “aina menossa”. En osannut edes arvata mihin se lopulta tuli viittaamaan. Silloin olin jopa suunnilleen paikoillaan. Nyt kyllä kilometrejä per kuukausi tulee räjähdysmäisesti enemmän. Tässä viikon sisään tulee käytyä Lempäälässä, Lohjalla, Kuopiossa ja Turussa. Sen jälkeen suuntaamme Haukiputaalle Marin ja Mikon oppiin. 

Autoa on hieman varusteltu. Ulos laitettiin vienti vesihanalle, eli koirat saa pestyä auton ulkopuolella. Tänään asennettiin invertteri, jolla saa sähkön akulta tietokoneelle ja tulostimelle, vaikka en olisikaan piuhan päässä. Muotkan Esa esitteli viime syksynä heidän auton hienouksia ja “tupakinsytytinpistoke” “makuuhuoneessa” jäi mieleen. Heillä on kyllä muutenkin hieno auto ja loistavia oivalluksia. Nyt on minullakin latauspistoke makkarissa. Helppo saada luuri ja iPad laturiin yöllä suoraan sängystä. 

Juniorit pääsivät tänään uimahalliin. Bingo konkarina hyppi pommilla veteen samantien. Ensikertalainen Kyy yllätti ja meni veteen ihan itse ja innoissaan. Eivät olisi malttaneet pois tulla.

Miikun ja Ennan kanssa vielä kuurattiin kärryä ja vessassa, joka aiemmin toimi lähinnä romuvarastona, mahtuu ihan käymään kunnolla!

Miikun ottamia kuvia Kyy-norppasesta