Prinsessoja ja basilleja

Tänään sain leikkiä prinsessaa koko päivän. Kiitos Miikulle perheineen, jotka järjestivät prinsessasyntymäpäivät minulle. Enna ja Miikku olivat leiponeet pinkin prinsessakakun ja Elsa ja Anna ovat pop.  Tai se saattoi olla alunperin kuningatarkakku, mutta koska se kuulosti niin keski-ikäiseltä, päädyin prinsessa-teemaan.

Kovasti on sänky vetänyt viime päivinä puoleensa, olen ollu kipeä ja kovin paljon en ole ehtinyt lepäilemään. Tästä syystä varmaan olen vielä vähän kipeänä ollutkin, kun lepäily on jäänyt vähän toisaikaiseksi. Toni mua ystävällisesti muistutti, useaan kertaan, riittävästä nesteensaannista ja levon tarpeesta. Tauti ei meinannut millään mennä ohi, vaan kuumetta riitti ja kurkku oli aivan kamalana. EO-karsinnat jäivät väliin, koska aamulla oli niin kova kuume, etten meinannut tarjeta edes monen peiton alla.
Kiitos avustanne Miikku ja Ilona! Koirien lenkityspalvelu oli erinomaista ja sain apua tautiinkin. Annella käydessä juteltiin, että jos kovasti yskittää, niin voi kuvitella juovansa erikeepperiä tai jotain ja ajatella, kuinka koko nielu peittyy suojaavaan kerrokseen sileää ainetta. Ja kappas, eipä yskitäkkään. Ajatuksen voima on valtava.

Vuosi tuli lisää mittariin, mitäpä sitä menneitä muistelemaan. Mutta oli viime vuosi kyllä aikamoinen muutoksien vuosi. Elämä pyörähti kyllä kokonaan ympäri ja paljon tuli opittua. Oikeastaan voidaan sanoa, että muutuin kyllä todella paljon. Kun niinkin merkittävät asiat, kuin työ ja asumismuoto, kaupunki ja lähes kaikki ympärillä olevat ihmiset muuttuvat, niin ei siinä ennallaan pysy. Kiitos ihan jokaiselle, joka on matkalla mukana ollut, ja on edelleen. Teidän ansiostani olen tänään se, joka olen. Kiitollisuus on lisääntynyt elämässäni merkittävästi ja sen vuoksi voi varmasti sanoa, että pidän elämästäni tällä hetkellä todella paljon.

Taudista huolimatta koirat ovat saaneet ulkoilla kyllä riittämiin. Kyy ei meinaa malttaa tulla edes yöksi sisälle. Päivät hän viettäisi mieluiten tilan isännän kanssa ulkohommissa. Bingo ja Kyy ovat olleet Miikulla hoidossa, kun työreissut viikonloppuisin ovat meitä muita vieneet. Nuka ja Nano pärjäävät välillä vähän vähemmälläkin liikunnalla ja tyytyvät lyhempiinkin lenkkeihin, kun köpöttelen keuhkotautisena hiljakseen.

Kyy kyläilemässä

Päiväni prinsessana päättyi ihanasti tyttöjen kauneudenhoitoiltaan. Huomennakin on tosi hauska päivä luvassa. Nukkumaan, jotta jaksaa siitäkin nauttia.

Hyvää yötä ja ajatelkaa elämänne hyväksi!