Ottaa pannuun

Pamahti kaasulämmitys pois päältä. Oli pikkusen viilee koulutusten jälkeen kömpiä koppiin, ku oli lämmöt nollassa. Lämmitin sanoo, että kaasu loppu, vaikka uuteen pulloon vaihtaa. Jääkaappi ja liesi kyllä tyytyväisesti kaasuttelevat. 

No enste aattelin, että on vaan huono kaasupullo sattunut ja seuraavana aamuna toisella pullolla kaasu taas pelasikin.. Hetken. Mutta eilen taas illalla oli viileet tunnelmat, kun koppi seiso kaasun varassa jokusen tunnin. Ihan pari peittoa piti kiskoa päälle, että tarkeni. Miikku kyllä tarjosi sisäyöpymismahdollisuutta avuliaasti, mutta sissiluonne kärvisteli kopissa.

Miikku lainasi lisäpatterin ja yöllä sähkön varassa pärjättiin. Nyt istuksitaan korjaamolla pannua ihmettelemässä. Olisko pannun poltin posahtanut. 

Onneksi sattui kuitenkin nyt, kun huoltoon vielä sai sukkelasti parin tunnin varoitusajalla. Erä-Laukolla ollaan jo tuttu näky ja koiratkin kuin kotonaan. Katotaan kuinka pannun käy.

Flunssakin otti kiinni aika urakalla. Vaikka otin Eevalta saatuja vitamiineja heti, kun alkoi tuntua kipeältä. Eikös se riitä, jos niitä kerran kuukauteen napsii? Mutta onneksi ei sentään influenssaa, jota kans ollu liikkeellä. 

Pientähän tämä ja hyvin meillä muuten pyyhkii. Koirat on terveitä ja iloisia. Miikulla hoidossa ollut pentu on tuonut Bingosta esiin hyvin äidillisiä puolia ja Kyy on lapsesta hatioissaan. 

Viikonlopuksi lähdemme Turkuun Janitan oppiin oppimaan kouluttamista ja lauantaina illalla vielä penneleitä kouluttamaan. Jos vaan lämmötkin saadaan takaisin, niin mahtava viikonloppu tulossa. 

Läheisyys lämmittää, kainalokoira-Bingo
Ei ole sidostesukka