Pommiin

Viikonloppu vierähti pääkaupunkiseudulla hurjan mukavissa koulutuksissa ja kisoissa. Kun saa viettää tosi kivan päivän kouluttaen, niin illalla en ole väsynyt, vaan energinen.

Lauantaina lopeteltiin viimeiset koulutukset ysin aikaan illalla ja ajoin yöksi JAUn hallin pihalle, että aamulla ollaan jo pelipaikalla. Puhelimen laitoin latautumaan varavirtalaitteeseen ja herätyksen aamulla hyvissä ajoin, että ehditään kunnolla lenkille ennen kisoja. Aamulla heräsin, kun Bingo haukahteli. Kerran jo pyysin sitä olemaan hiljaa, mutta onneksi se haukkui uudelleen. Rupesin kuuntelemaan, että joku muukin haukkuu pihalla. Katsoin kelloa ja oho. Olin nukkunut pommiin! Puhelimesta oli akku tyhjentynyt ja eipä herätystä kuulunut.

Kauhealla kiireellä vaatteet niskaan ja ilmoon. Onneksi ihana Sanna sattui olemaan ilmojonossa ja hän ilmosi munkin koirat, että ehdin sillä välin lämppälenkille, Bingo kun starttasi ensimmäisenä. Olisko ollut vähän hauskaa, että se, jolla takuulla oli lyhin matka kisoihin, ehkä 30-40 metriä, myöhästyisi kisoista! Ehdittiin me mukaan, mutta vähän tiukkaa teki. Bingon startin jälkeen ehdin hampaidenpesulle ja aamiaiselle.

Taas on aikamoista reissua viikko edessä. Ilmat ovat olleet karavaanarille suotuisat ja lauhat. Nyt pieni pakkanen, mutta sähkölämmitys ja lisäpatteri pitävät mukavan n. 19 asteen lämmön kopissa. Ensi viikon työt on suunniteltu ja koiriakin aktivoitu riittävästi. Hurjan hauska viikko tulossa. Toivottavasti teillekin!

Kuva Miikku Pietilä

Kuva Miikku Pietilä