Back in business

Takas ollaan!

Moni on kysynyt, miten Pellon reissu meni. No lyhyeksi jäi, mutta kyllä Lappi ja lumi tuli koettua. On vaikea varmasti tehdä eettisesti rahaa koirilla. Mutta minulle on niin tärkeää pyrkimys koirien hyvinvointiin, että en kokenut huskysafaria omaksi paikakseni. Koirien kohtelu ei saisi koskaan olla julmaa. Joten loppuaika tuli lomailtua ja tällä viikolla käynnistyivät koulutukset taas ja voi että on mukavaa päästä kouluttamaan.

On monta asiaa, jotka naurattava karavaanariasujaa. Pakkaamisen tarpeettomuus joka reissuun, kaikki on käden ulottuvilla jne jne. Hyviä puolia on löytynyt valtavasti ja nautin edelleen niin paljon, ettei taloasuminen ole tullut mieleen edes -20 pakkasilla. Mutta nyt ensimmäistä kertaa tuli merkintä listaan, mikä karavaaniasujaa itkettää. Kyy ripuloi kaksi kertaa sänkyyn ja hitto sitä sotkun määrää. Onneksi Miikku riensi Taas apuun ja pesukone lauloi ja sain lainaan petivaatteet ja peitot. Jos tämä olisi käynyt puskaparissa jossakin hornan tuutissa, niin olisi ollut vähän kurjempaa.

Miikku napsi myös aivan mielettömiä kuvia laumastamme uuden yhteistyökumppanimme Nutrolinin tuotteiden kera. Nutrolin voitelee jatkossakin meidän laumalle.Kaikki_Nutrolin-1

Nano_Nutrolin-1

Nuka_Nutrolin-1

Bingo_Nutrolin-1

 

Nutrolin koirat-2