Kiitos

Mä niin toivon, että maailmassa ei olisi montaa henkilöä, joista tuntuu, ettei heillä ole yhtään ystävää. Yksikin hyvä ystävä riittää ja tänä jouluna toivon, että jokaisella olisi joku. Joku joka välittää ja antaa turvaa, seuraa ja jakaa iloja ja suruja.

Olen todella todella kiitollinen, että minulla on ystäviä. Sellaisia, joille voi soittaa keskellä yötä, jos on pulassa. Sellaisia, jotka pitävät minut järjissäni ja tolkuissani välillä vähän hulluksikin menevän työrumban keskellä.

Ensinnäkin kiitos Tonille, joka on pelastanut minut useammin kuin kukaan muu. Kiitos, että tulit elämääni ja pysyt elämässäni.

Älyttömän iso kiitos Miikulle, jonka luona olen viettänyt viime aikoina eniten aikaa. Hän on tarjonnut apuaan aivan liian monta kertaa, niin konkreettiesti ruuan, saunan tai muun jeesin kanssa ja myös ei niin konkreettisen, mutta aivan yhtä tärkeän avun kanssa. Hän pitää minut järjissäni ja maan tasalla, usein myös puhtaana ja pyykitkin pestynä.

Julmetun iso kiitos myös Varsinais-Suomen perheelleni, jotka ottivat minut avosylin vastaan. Kiitos niin paljon kaikesta tuesta, avusta, neuvoista, seurasta, patterista ja kaikesta muustakin.

Kiitos Moksille, jonka tiedän Aina olevan puhelinsoiton päässä ja auttamassa.

Ja kiitos kuuluu kyllä muillekin ystävilleni ja tuttavilleni, jotka olette polkuni kohdanneet. Ilman teitä ei olisi asiat niin hyvin kuin ovat. Kiitos puhelisoitoista ja viesteistä, niille joita harvemmin näen. Kiitos, että jaksatte pitää yhteyttä, vaikka minusta ei välillä mitään kuulu. Olette ajatuksissani ja sydämessäni.

_______________________________________________________________________

img_0507

Ja vielä vinkkivitonen vesiastiaksi matkakäyttöön, ei läiky vedet yli juomakiposta kurvissa ja on todella edullinen rakentaa. Neljälle koiralle tarvittava vesimäärä on isossa karkkilaatikossa, vähemmälle koiramäärälle tai pienemmille koirille voi käyttää pienempää astiaa.

Valmistusohjeet:

1. Leikkaa kanteen koiran kuonoa suurempi aukko.

2. Täytä vedellä.