Hyvyys ei ole hävinnyt

Aamulehden artikkelin jälkeen olen saanut todella paljon yhteydenottoja. Kiitos kaikille, ihan kaikkiin en ole varmasti ehtinyt vastata, mutta olen yrittänyt suurimpaan osaan vastailla. Määrä todella yllätti minut. Ja sävy on ollut todella lämmin ja kannustava. Ihmiset ympäri Suomen ovat toivottaneet minut koirineni tervetulleeksi kylään ja autolle paikkoja on tiedossa nyt ympäri Suomen. Ei voi kuin onnellisena hymyillä, hyvyys ihmisistä ei ole kadonnut. Ihmiset todella vilpittömästi haluavat auttaa toisiaan, niimpä minuakin ovat lähestyneet tuiki tuntemattomat ihmiset apuaan tarjoten. Kiitos. <3

Ja pahoittelen, jos en kaikkiin treffipyyntöihin ole vastannut. Tässä ei ole nyt aikaa treffailla tai kaffetella sen enempää. Mutta toivon kuitenkin teille kaikille oikein hyvää jatkoa ja mukavaa joulua.

 

Ilman kaasua yöllä tulee näillä pakkasilla kyllä tosi kylmä. Nukun koirakasan ja kahden peiton alla, joten tarkenee, mutta aamulla peiton alta kömpiminen on sitten vaikeampaa. Sähköllä ja lisäpatterilla olen kokeillut pari yötä pärjätä, mutta kyllä kaasua tulee vähän ikävä. Kaasulla pysyy paremmin lämpimänä.

Miikku ulkoilutti kameraa, kun ulkoilutimme koiria. Murujen posekuvat alla.

priima-ja-bingo-1

Bingo ja äitinsä Priima

 

kyy-28

Kyy

 

nano-11

Nano

 

nuka-13

Nuka

 

tanjan-lauma-2

Koko jengi