Kaikki on kivaa, kun kaikki toimii

Kohta pari kuukautta on asuttu autossa. Yhtään yötä ei olla nukuttu talossa auton oston jälkeen ja vieläkin tää on todella hauskaa ja siistiä. Korjaan, tämä on todella hauskaa silloin, kun kaikki toimii. Välillä, kun joku paikka prakaa, niin tämä on seikkaulua ja selviytymistä. Aika vähällä olemme päässeet ja kaikki on saatu toimimaan.

Jääkaappi. Monelle meistä niin itsestäänselvyys. Melkein jokaisella on jääkaappi. Jääkaappi hajosi pari viikkoa sitten ja pari viikkoa siinä meni, ennen kuin se saatiin kuntoon, kun koko koneisto jouduttiin vaihtamaan. Kyllä kaupassa piti vähän miettiä ostovalintoja, koska kylmäsäilytystä ei ollut. Kahvikin tuli juotua mustana.

Kävimme myös Kauhavalla tapaamassa SoulMate huskies, ennen kuin koko huskylauma muuttaa Lappiin talveksi safarihommiin. En enää koskaan sano, että minulla on monta koiraa. Neljän bcn lauma lähes kuudenkymmenen koiran rinnalla on kohtalaisen vaivaton ja vähäinen. Jouluna lähdemme laumani kanssa huskysafarille katsomaan millaista elämä lapissa huskien kanssa todella on.

Valmiina lähtöön.
huskies2

Maalla on ollut ihanat kelit ja olemme ulkoilleet paljon. Tänään Miikku ulkoilutti kameraan lenkillä. Muutama otos, kuvaaja Miikku Pietilä:

lauma  b b1  kyy b2  b3 b4  nano

One thought on “Kaikki on kivaa, kun kaikki toimii

Comments are closed.