Pöytätapoja

Pakkasia on pidellyt! 

Meitä pakkaset eivät ole päässeet puremaan. Rakkaat naapurit lainasivat paksun peiton, jonka näppärinä tyttöinä asensimme ulko-oven eteen. Sisälämpötila nousi 2 astetta ja taas tarkenee, kun puhuri ei käy sisälle. Mitäpä jeesusteipillä ei korjaisi!?

Koulutusreissuilla olemme käyneet ja on varsin mukava jättää rekut lämpimään töiden ajaksi.

Kisareissullakin kävimme Vantaalla. Maksit olivat päivän viimeisenä ja olin siinä kotiinlähtöä tekemässä (jo jonkin aikaa), kun ikkunasta vinkattiin ja kysyttiin, että meinaanko jäädä yöksi. Vastasin, että toivottavasti en, lähden heti, kun löydän auton avaimet. Onneksi ne lopulta löytyivät, vaikka hallin ovetkin jouduttiin vielä avaamaan ja lattiat tutkimaan. 

Olen monesti nauranut, että olen aika lailla samanlainen, kuin koirani. Rakastan juoksemista ja palloja. Varsinkin pallojen kiinniottamista, tai frisbeen heittelyä. Nyt käymme myös samalla hierojalla! Rakas ystävä pitää huolen, että muistan huolehtia myös itsestäni.

Tänään(kin) sain koulutuksiini eväitä ihanalta ystävältä ja vielä myöhään kotiin parkeerattuani sain lämpimän (päivän ensimmäisen) aterian kotiinkuljetuksella. Kuka väittää, että meillä ei olisi pöytätapoja?!


Pöydästä saa myös laskemalla asennettua parisängyn. Kyyn mielestä se on turhaa hienostelua.