Asiakaspalvelua

Caravan Erälaukko Tampereella, suosittelen! 

Tänään kävi silakkamobiili huollossa lämmitysongelman vuoksi ja kävikin ilmi, että autoon asennetussa Alden paneelissa ei ollut minkään valtakunnan lämpötila-anturia. Siksi keitti kaasulla yli, niin että hiki valui. Osa vaihdettiin odotellessani ja nyt vihdoin lämpötilaa voi säätää. Täytyy kyllä todeta, että saamamme asiakaspalvelu oli aivan erinomaista. Rekutkin pääsivät vipottelemaan vähän pitkin huoltohallia ja saivat huomiota osakseen. Tämän myönteisen asiakaspalvelukontaktin vuoksi päätin, että seuraavatkin asiointini suoritan mielelläni tässä yrityksessä. Yritykselle lähes ilmainen asia, asiakaspalvelu ja sen laatu, ovat kyllä merkittävä tekijä seuraavaa ostopäätöstä miettiessä.


Miikun luona sähkötolpalla on vierähtänyt useampikin yö. Kyy tapasi talon kissan. Oiva ei aivan lämmennyt koiranpennun leikkikutsuihin. 


Saimme myös aivan erityisiä vieraita uuteen kotiimme.