Keittotaidot

Ilmoja on pidellyt. 

Onneksi kelit ovat olleet karavaanikoirille suotuisat ja kovin rapaisia koiria ei ole tarvinnut autossa murehtia. Ehkä syksyn sateet tai alkutalven loskat saavat tilanteen muuttumaan, mutta toivotaan nopeasti lunta ja pientä pakkasta. 

Aamulla nautiskelin ystävän luona kartanolla kolmen ruokalajin lounaan, jolla kyllä elikin koko päivän, kiitos. 

Hannan kanssa käytiin treenailemassa koiruuksien kanssa ja meillä oli niin päteviä agilitykoiria, että hymyillen meni loppupäivä. 

Treenin jälkeen vielä istahdettiin mun luo   nauttimaan kupit kuumaa. Ja mun kaasuliesineitsyys meni siinä. Nyt on kokattu ensimmäisen kerran uudessa kodissa ja osasin keittää vettä!


Kyy piti huolen, että teepussi ei unohtunut kuppiin. 


Yöpakkasia ei vielä ole juurikaan ollut. Nollan tienoilla pahimmillaan ja hyvin ollaan tarettu. Kaasulla lämmittäessä on jopa ollut liian kuuma. Toivotaan, että torstain autohuollosta tulisi jotain apua tähän lämmitysongelmaan ja löytyisi se sopiva lämpötila ennen talven kylmyyttä. Kaasua on mennyt pari pullollista, mutta kaiket illat kyllä kaasulla lämmitän autoa, kun itse olen kouluttamassa, jotta koirilla on kotona lämmin. Jääkaappi on myös kaasulla päivät, yöllä mennään sähkön varassa. 

Tampereen koulutukset ovat alkaneet ja aivan mahtavia koirakoita on mukana. En keksi parempaa tapaa viettää iltoja, kuin agilityhallilla kutsumustyössäni. 

Kaikenlaisia uusia seikkailuita on edessä, enkä malta odottaa, että pääsemme matkaan.