Kotona

Tämä biili alkaa ihan oikeasti tuntua kodilta. Aina ei tiedä aamulla, missä yönsä viettää, mutta ei sen niin väliäkään. Vapauttavaa, kun halutessa voikin jäädä vielä yöksi tai vaihtaa paikkakuntaa.

Pieni lämmitysongelma tässä on ilmennyt. Jos ollaan piuhan päässä, on vähän turhankin viileää. Aamulla herätessä on jotain 15 asteen tuntumassa ja kaikki koirat sängyssä. Kaasulla lämmittäessä on taas aivan liian kuuma, äkkiä 24 astetta. Ensi viikolla auto huoltoon, jotta olisi joku säätövara.

Jos olisi joku Karavaanareiden alkeiskurssi, menisin heti. Mutta oppiihan sitä kantapään kauttakin. Hetken tuumailtua kaasupullokin tuli vaihdettua ja noi namikat ovat suurin piirtein tulleet tutuiksi. Toki paljon on vielä opittavaa. Sähköriippuvuus vähän ahdistaa, mutta agri ja invertteri varmasti helpottaisi. Sitten olisin tarvittaessa kohtalaisen omavarainen.

Viime öiden majapaikka on ainakin koirien mieleen. Luomukarjatila Lempäälässä Bingon kasvattajan luona tarjoaa kyllä puitteet, jotka ovat vertaansa vailla. On lääniä ja peltoja juosta ja eläimiä ja ihmisiä ihmeteltävänä. Tänään oli vielä valtavat kasat tuoreita luita, joita rekut popsivat ahneesti. Nano pääsi ihan oikeisiin töihin siirtämään lampaita. On hienoa katsoa, kun koira osaa hoitaa homman, vaikka minusta siinä ei ole valtavasti apua. Kaiken kruunasi vielä lämmin sauna illalla ihanan koulutuspäivän päätteeksi ja pyykitkin sain pesetettyä. Kyllä on ihmisen hyvä olla ystävien seurassa.

Luukasat

Luukasat

 

Nano and job well done

Nano and job well done