Siivouspäivä

Tänään pidin ensimmäisen siivouspäiväni. Huomenna tulee viikko uuden asuntoni ostosta. Viikko uutta elämää takana ja tuntemukset edelleen erittäin hyvät. 

Yöllä alkaa olla aika viileää. Aamulla herätessä oli sähkö pätkässy poikki ja kämpässä oli n. 10 astetta lämmintä. Ulkona oli seitsemän aikaan pari astetta. Kävin ostamassa kunnon sähköjohdon ja pari pulloa kaasua, ei tarvitse ens yönä palella. Viileinä öinä on sängyssä ruuhka, vaikka koirat melkein mieluummin nukkuvat omaksi paikoilleen valitsemallaan pedeillä ja penkillä.

Makuuhuone

Makuuhuone

Mitään edellisen elämäni tavaroita en ole kaivannut. Ostokäyttäytyminen on muuttunut ihan täysin. Mitään turhaa ei tee mieli ostaa, koska tila on niin rajallinen. Kuluttaminen on harkittua, koska juomavesikin tulee kannettuna sisään.

Olohuone ja Kyyn peti pöydän alla

Olohuone ja Kyyn peti pöydän alla

One thought on “Siivouspäivä

  1. Voi kultanen, rakas olet ja niin täynnä hyvää, iloa ja rakkautta. Onnea suuresti uuteen elämään <3

Comments are closed.