Luopumisen tuskaa

Projekti etenee. Olen päättänyt antaa, heittää pois ja lahjoittaa 90% kaikesta omistamastani tavarasta. Melkoinen urakka.

Osasta tavaroista luopuminen käy helposti. Laitoin tori.fi ilmoituksen “Annetaan divaanisohva”. Mukava herra tuli hakemaan sohvaa ja poistui sohvan lisäksi parin kirjahyllyn, pöydän ja tuolien, kitaran, lipaston, hyllykön ja laatikoiden kanssa. Ja iloisella mielellä autoin häntä kantamaan nämä kaikki pois kämpästäni. Ja koin oikeasti iloa siitä, että toisen turha on toisen aarre ja että entiset huonekaluni saavat uuden elämän ja ovat tarpeellisia jollekin toiselle.

Mutta. Meillä on vanha koiranpeti, joka taisi maksaa uutena n. 20 euroa. Kyy on pissannut siihen monta kertaa, olen pessyt sen yhtä monta kertaa. En meinaa millään raaskia siitä luopua (se on edelleen tuolla eteisessä). Kerään voimia, jos saisin sen huomenna kannettua pihalle. Ihmismieli on ihmeellinen.

One thought on “Luopumisen tuskaa

  1. There are only two days in the year, that nothing can be done. One is called yesterday and the other one is called tomorrow.
    Today is the right day to love, believe, do and mostly live.
    – Dalai Lama –

    Onnen potku unelmaasi <3

Comments are closed.